Magiske Byen Krakow: Turist Paradiset og Det Største Europeiske Senteret For Moderne Estetisk Tannpleie Og Implantologi.

Hvor du vil bo under tannbehandlingen i Polen?
 3 komfortable hoteller og 3 individuelle leiligheter i Selve Sentrum for Norske Pasienter,
5 minutter fra Tannklinikker og 10 minutter fra Wawel-slottet.
KUN med TannlegeKrakow.NO et spesial pris for oppholdet med rabatt på  hele 10 prosent.

GT_logo_krakow_city_centerGolden Tulip Krakow City Center Hotel tilbyr overnatting og opphold i 86 klimatiserte rom av forskjellige typer: enkeltrom, dobbeltrom med dobbeltseng, tomannsrom med to enkeltsenger, deluxe rom og familierom. Alle rommene er komfortabelt innredet i moderne stil. Hvert rom er utstyrt med gratis Wi-Fi og LAN, regulerbart klimaanlegg, te- og kaffefasiliteter, telefon, safe, satellitt-TV- og radiokanaler og et bad med dusj, hårføner, håndklær og toalettsaker. Hele hotellet er røykfritt.

Bestill nå med 10 prosent rabatt bare med kundekonsulent: kontakt@tannlegekrakow.no


logo stayTil din disposisjon gir vi ni leiligheter på 34m2 av overflaten hver. De er moderne leiligheter med komfortabel møblering. Hver leilighet består av et separat soverom med en stor seng (f.eks for 2 personer), åpen stue med sove sofa (f.eks for 2 personer) med kjøkkenkrok og bad.

Kjøkkenet er utstyrt med grunnleggende matlaging utstyr og sett av retter for 4 personer, moderne komfyr, kjøleskap og vannkoker, samt bord og stoler. På badet kan du finne badekar med dusj. Alle våre leiligheter er utstyrt med vaskemaskiner. For din komfort, er alle våre leiligheter er utstyrt med

håndklær og sengetøy for tilstrekkelig antall gjester, hårføner, strykejern og strykebrett, grunnleggende rengjøringsmidler og toalettsaker.

Bestill nå med 10 prosent rabatt bare med kundekonsulent: kontakt@tannlegekrakow.no 


logo hiDet stilige hotellet Holiday Inn Krakow City Centre hotellet ligger beleilig plassert i hjertet av Krakows gamleby, bare noen minutter unna hovedtorget, Kazimierz jødiske kvarteret, Wawel-slottet, den sentrale jernbanestasjonen og bussterminalen, og Kraków største kjøpesentre . Vår luksushotell i seg selv er et unikt arkitektonisk blanding av et 19. århundre palass omfattet av moderne bygninger.
Det huser 237 komfortable, luftkondisjonerte rom, alle med gratis trådløs Internett-tilgang. Den nye fløyen av Holiday Inn Krakow City Center tilbyr rom og suiter, stort helsestudio og førsteklasses konferansefasiliteter.

utmerket tilbud for brukere avjoint reward

Certificate of Excellence
2014 WINNER

CoE2014_WidgetAsset-14348-2

Bestill nå med 10 prosent rabatt bare med kundekonsulent: kontakt@tannlegekrakow.no


logo-mikolajska51-e1373000710971

Leilighetene ligger på gaten Mikołajska 5 har den beste beliggenheten i byen. Bygningen, hvor de befinner seg, ble bygget i midten av det sekstende århundre og ligger midt i hjertet av gamlebyen, bare 200 meter fra stortorget. Det er bare to minutter til fots med en langsom, rolig tempo! Vi har elleve fantastiske suiter, hver unike. Hvis du velger å bo i ditt romslige og koselige rom, du skal reise i tid. Hver kveld kan du bruke til å utforske de pittoreske gatene eller søte restauranter og barer.

Bestill nå med 10 prosent rabatt bare med kundekonsulent: kontakt@tannlegekrakow.no

Wawel Castle at night