Norske pasienter stiller seg i kø til tannlegeklinikkene og tannlegene til tannlegekrakow.no for å minske sine tannlegeregninger med 70 %.

Norske pasienter stiller seg i kø til tannlegeklinikkene og tannlegene til tannlegekrakow.no for å minske sine tannlegeregninger med 70 %.

Załącznik bez tytułu 00061ne-tkkrakow-city-square-3super

Norske pasienter har i flere år brukt tannklinikkene til tannlegekrakow.no i Polen. Du kan stole på at tannlegekrakow.no samarbeider med de beste tannlegene, implantologene og spesialistene innen protetikk, og du kan være trygg på at de vil velge den beste løsningen på ditt tannproblem og den beste tannklinikken i Kraków. Det er lett å bli forvirret av så mange tilbud, og tiden man bruker på å finne den rette klinikken på nettet, er ofte bortkastet. Tannlegekrakow.no bruker kun godkjente klinikker og tannleger, og du betaler ingenting for kundeservicen. Du vil bli tatt godt vare på, slik at du føler deg sikker og trygg. Kundeservice av høyeste standard er viktig for alle norske pasienter: Tannlegekrakow.no vil hente deg fra flyplassen til tannklinikken, inngå en avtale med tannlegen i forkant og booke overnatting i nærheten av klinikken og gamlebyen i Kraków. De vil også hjelpe deg å forstå behandlingsforløpet og sørge for at ditt opphold blir behagelig, og at du blir ikke forstyrret uten grunn. Se vårt «Patient Care Programme 55+» . Pasienten fra Norge sitter helt avslappet i tannlegestolen. Hans opphold i Kraków er akkurat som en liten ferie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA DIN PERSONLIG KUNDEKONSULENT +48 511 973 000 NORSK KONTOR I OSLO: kontakt@tannlegekrakow.no