SPESIAL TILBUD pa IMPLANTATBEHANDLING

 KOMPLETTPRIS  pa TANNIMPLANTAT POLEN- Kr. 7 860  PER ENHET

NEOBIOTECH IMPLANT (Titan scrue + helningshette + distanse og metal – keramikk krone)

KOMPLETTPRIS  pa TANNIMPLANTAT POLEN Kr. 11 980 PER ENHET
CAMLOG/THOMMEN  IMPLANT + (Titan scrue + helningshette + distanse og metal – keramikk krone)
IMPLANTATBEHANDLING - PRISER

Hvor mye koster din tannbehandling I KRAKOW TANNLEGESENTER POLEN? IMPLANTAT PRIS, IMPLANTAT TENNER PRIS 

VARE PRISER NOKNORSKE PRISER NOK
Konsultation med tannlege i klinikkenGRATIS600
BehandlingsplanGRATIS600
CBCT – 3D CT scan520
CAMLOG implant system6 10019 000
THOMMEN implant system6 20017 000
NEOBIOTECH implant system4 10012 500
ERA ZIMMER mini tannimplant system5 90019 000
Healing ringFra 5281 040
Distanse of kroneFra 1 8004 990
SINUS LIFTFra 5 0008 000
Biomaterialer for gjennskaping av beinmasse (Bio-Oss)Fra 1 0002 200
BESTILL DIREKTE IMPLANTAT KONSULTASJON i KRAKOW
[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=aQjLp_oKdIk[/embedyt]
[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=tV8jmnrGUv4[/embedyt]

Det eneste du må gjøre selv, er å kjøpe flybillett og ta kontakt med de norske pasientkonsulenter for å gi beskjed om planlagt ankomstdato: kontakt@tannlegekrakow.no

slider6

poland-dental-implants-1 (1)

TANNIMPLANTATER I UTLANDET  PRISER

BILLIG TANNIMPLANTAT UTLANDET

TANNIMPLANTAT I POLEN PRISER

+48 511 973 000

kontakt@tannlegekrakow.no

 

 


 

TANNIMPLANTAT I UTLANDET er et utmerket alternativ for alle pasienter som trenger å erstatte en enkelt tann eller flere manglende tenner. Hvis du mangler alle tennene dine, kan et implantat-støttet full bro eller full protese erstatte dem. Vi foreslår et fullt spekter av tannimplantat merker som kan tilfredsstille alle pasienter i alle aldre, i henhold til deres budsjett og tannkjøtt tilstand:

 

HVORDAN STARTE DIN 3 DAG IMPLANTATBEHANDLING

depositphotos_25312185-Airplane-icon-glossy-blue-isolated-on-white-backgroundFØR ANKOMST I KRAKOW

FIRST STEP: Contact your Personal Dental Consultant for information on free appointment slots and provide details of the dental solution you are looking for: kontakt@tannlegekrakow.no

SECONDE STEP: You should buy a flight ticket by our partners www.norwegian.no www.ryanair.com

THIRD STEP: All our patients benefit from 10 FREE SERVICES with our PATIENT CARE PROGRAMMEincluding comfortable accommodation near the dental office.

depositphotos_25312185-Airplane-icon-glossy-blue-isolated-on-white-backgroundETTER ANKOMST I KRAKOW

DEN FøRSTE DAGEN:

Din Pasientkonsulent, snakker flytende engelsk, møter du på Krakow International Airport ved ankomst og kjører deg direkte til tannklinikk. Du trenger bare BARE 2 TIMER og Kr. 584 for å starte din tannbehandling jevnt og effektivt. Du starter med en gratis tannlege konsultasjon fulgt av 3D CT scan av kjeven (fra 584 kr) bildebehandling med direkte inspeksjon av kjeven, gratis og omfattende behandling plan, utviklet av en profesjonell tannlege kirurg med 10 års erfaring av Norges pasienter. Til perfekt forberede kjeven for implantatet, tannleger gjøre alle nødvendige endodontiske behandlinger som fyllinger, rotfyllinger behandlinger eller tannbleking.

 

depositphotos_25312185-Airplane-icon-glossy-blue-isolated-on-white-backgroundDEN ANDRE DAGEN:

Implantasjon tar 1 time, er helt smertefri og utføres under lokalbedøvelse staven, full narkose eller lokal bedøvelse i henhold til pasientens preferanser. Etter implantatbehandling, vil du motta HELT GRATIS: smertestillende, antibiotika, implantat hygiene sett og råd om hygiene å følge hjemme.

 

depositphotos_25312185-Airplane-icon-glossy-blue-isolated-on-white-backgroundDEN FREDJE DAGEN: i morgen blir du invitert til en gratis sjekk-UP VISIT og dine personlige assistent stasjoner deg tilbake til Krakow flyplass. Du går hjem.

IMPLANTATBEHANDLING I KRAKOW TANNLEGESENTER POLEN – MINI GUIDE STEG FOR STEG

Protetiske erstatninger på implantater er den mest søkte tannbehandling blant pasienter i Norge.

depositphotos_25312185-Airplane-icon-glossy-blue-isolated-on-white-background

IMPLANTATER – 1. STEG: DIAGNOSTIKK Kirurgen-implantologen vurderer tilstand på tennene og tannkjøttet, tannstillingen, kjeveortopedisk tilstand, årsak til tanntapet og anbefalinger til implantatbehandling. Det foretas foreløpig avtrykk for fremstilling av diagnostiske gipsmodeller og klargjøring av kirurgiske sjablonger. 3D CBCT-tomografi av overkjeven og underkjeven: Denne moderne computertomografimetoden gir tredimensjonale bilder  av over- og underkjeven, kjevebihulene, nesehulen, samt kjeveleddet.Tredimensjonale bilder muliggjør en presis vurdering av tann- og kjevebentilstand, og som følge av dette, planlegging av tannbehandling, spesielt med implantater.  Takket være EasyGuide – spesialistprogramvare fra Keystone Dental i USA, kan vi simulere tannbehandling på dataskjermen og planlegge størrelse på implantatene på bakgrunn av virtuelle databilder. Computertomografi er trygg for pasienter med en stråledose som er sammenlignbar med, eller lavere enn, det tradisjonelle panoramarøntgenbildet.

depositphotos_25312185-Airplane-icon-glossy-blue-isolated-on-white-background

IMPLANTATER – 2. STEG: KIRURGISK INNGREP 1-stegsteknikk: I denne metoden utføres kun ett kirurgisk inngrep hvor det settes inn et implantat og en helingsskrue (en liten topp) som stikker ut gjennom tannkjøttet. Etter 7-10 dager fjernes de kirurgiske suturer og 3-5 måneder etter innsetting av implantatet tas det avtrykk for den endelige protetiske erstatning. KIRURGISK INNGREP 2-stegsteknikk: Dette betyr at tannkjøttet dekker over implantatet i tilhelingsperioen. Tannkjøttet sys da sammen og tilheling skjer under tannkjøttet.  Fjerning av suturer skjer etter 7-10 dager. Etter 3-5 måneder gjør tannlegen et mindre inngrep for å finne fiksturen under tannkjøttet for å forlenge implantatet med en distanse.  Det kreves ytterligere 2 ukers tilhelingstid av tannkjøttet. Etter den tid tas det avtrykk for den endelige protetiske erstatningen

depositphotos_25312185-Airplane-icon-glossy-blue-isolated-on-white-background

IMPLANTATER – 3. steg PROTETIKK På dette steg tas det avtrykk og gjøres tilpasninger for å oppnå en ferdig protetisk erstatning.  I dag er protetiske erstatninger på implantater i form av proselensbroer og -proteser blant de mest søkte gjenoppbyggingsmetodene for tapte tenner. Pasientene skryter både av de estetiske og mekaniske egenskapene til slike protetiske erstatninger, som er stabile og øker komfort ved tygging.  “Dette er akkurat som å få tenner for tredje gang” – sier våre pasienter. De glemmer fort hvordan det var å bruke de gamle, vanlige proteser og at de en gang hadde manglende tenner

BEDØVELSE: THE WAND eller SEDOANALGESIA