MODERNE SMERTEFRI OG STRESSFRI TANNBEHANDLING i POLEN

BEDØVELSER innen TANNBEHANDLINGER i POLEN

TANNBEHANDLING i UTLANDET Tannbehandling uten smerte: The WAND, Sedoanalgesia

Ta kontakt med oss om du ønsker å finne de beste løsningene for deg, og send oss gjerne et røntgenbilde: kontakt@tannlegekrakow.no

Book hos oss:

Sedoanalgesia

moderne anestesimetode ved tannbehandling. Ofte er det nødvendig med behandling som omfatter kirurgisk inngrep, som å sette inn implantat eller sinuslift (beinoppbygging), som varer i flere timer. Pasienten kan velge blant den mer tradisjonelle bedøvelsesmetoden – THE WAND-BEDØVELSE – og den desidert mer moderne metoden som gir en følelse av avslapning. Under sedoanalgesia er pasienten satt i en langvarig sedasjon som er en tilstand av avslapning som kalles “dissosiasjon”, dvs. separering av pasientens bevissthet og virkeligheten, uten å sette pasienten i narkose. Derfor er dette en av de tryggeste metodene som stadig anvendes, ofte under mer komplisert tannbehandling.

Ved KRAKOW TANNLEGESENTER POLEN utføres sedoanalgesi intravenøst av en anestesilege. Under sedasjon settes pasienten i en beroligende og avslappende tilstand, noe som eliminerer redsel hos pasienten, men muliggjør selvstendig respirasjon og full verbal kontakt med tannlegen. Pasienten husker ikke det meste av behandlingen etterpå, eller husker den som en drøm. Hva slags type pasienter drar nytte av sedoanglesia? Denne metoden brukes hovedsakelig under kompliserte og langvarige implantatbehandlinger, som ofte omfatter beintransplantasjon eller beingjenoppbygging med kunstige bein. Også pasienter med vesentlig tannskrekk eller høyt blodtrykk, som umuliggjør trygg utførelse av kirurgiske inngrep, drar nytte av denne metoden.

Få et nytt smil. Kontakt oss nå: