ENDODONTISK BEHANDLING POLEN

ROTBEHANDLING POLEN

Har du behov for tannimplantater, keramiske kroner eller rotbehandlinger, men norske tannleger er veldig dyre, og du leter etter en billigere løsning?

Book hos oss:

Tannleger i Norge og Polen er enige: endodontisk behandling, også kalt rotfylling, er av og til den eneste løsningen for å redde en dårlig tann.

Endodontisk behandling eller rotfylling på KRAKOW TANNLEGESENTER Polen består av rensing av tannroten, samt tannkammeret, fra den infiserte og skadde pulpa. Etter at kanalene er ordentlig rengjort og desinfisert fylles hulrommet med et vevsvennlig materiale, som oftest guttaperka. Denne metoden anvendes ved pulpainfeksjon som ikke kan helbredes.

Rotfylling på KRAKOW TANNLEGESENTER er helt smertefritt

Standard rotfylling på KRAKOW TANNLEGESENTER består av noen få steg.

ENDODONTISK BEHANDLING Krakow

Endodontisk behandling på KRAKOW TANNLEGESENTER starter ved å åpne tannkammeret. Ved nekrotisk pulpa (pulpa som er dødt) under behandling oppstår det intensiv dårlig lukt, dette er kanskje en av de minst behagelige momenter i tannrotbehandling. Neste steg går ut på at rotkanalen blir renset mekanisk og kjemisk med små instrumenter, noe som også kan oppleves som ubehagelig for en del pasienter. På dette steget fjernes det også ondartede bakterier i dentinkanalene. Klargjorte kanaler tørkes og fylles ut – som oftest med guttaperka og tetningsmiddel (sealer). En tann som er blitt korrekt behandlet med rotfylling på KRAKOW TANNLEGESENTER kan vare i flere år fremover.

Til tross for at det finnes flere moderne implantater og proteser i dag, så er det å beholde egne tenner alltid det beste alternativet. Ved korrekt rotfylling kan en tann som blir skadet, med f. eks. en knekt krone, tjene som et “naturlig implantat” for et tanninnlegg (inlay) eller en protetisk krone. Det er verdt å huske at rotfylling ofte kan unngås om man tar vare på sine tenner og oppsøker tannlege, f. eks. på Krakow Tannlegesenter, en gang per år for tannsjekk.

Få et nytt smil. Kontakt oss nå: