Trenger du tannlege i Polen?

BALICKA STREET, KRAKOW CITY CENTER
Åpningstider: 09.00 – 20.00, Lørdag 11,00-15.00, Søndag etter avtale

Ring + 48 511 973 000 eller klikk kontakt@tannlegekrakow.no for timebestilling hvis du trenger en tannlege i Krakow.

VÅRT TEAM AV ULIKE SPESIALISTER – ALLE PROSEDYRER PÅ ETT STED

Vi er et team av leger som viser muligheter og løsninger til pasientene, samt behandler og hjelper på best mulig måte – fullstendig, omfattende og moderne. Vi er spesialister i endodontisk behandlinger, implantologi, protetikk og kirurgi.

Hver tannlege som arbeider på Klinikken vår tar seg av et separat felt innen tannbehandling. Innen spesialfeltene deres oppnår de perfeksjon og en grad av presisjon som får Pasienten til å føle seg trygg, fordi han eller henne får best mulig pleie på hvert behandlingstrinn.

Teamarbeid sammen med moderne tannvitenskap gir nesten ubegrensede muligheter til å skape vakre smil. Derfor er behandlingsplanene deres gjenstand for intern konsultasjon før vi foreslår en optimal løsning, og slutteffekten er avhengig av arbeidet og engasjementet av hele teamet.
Ta kontakt med oss på e-post kontakt@tannlegekrakow.no eller telefon (+48) 511 973 000.
Still oss spørsmål angående tannbehandling, reise og opphold.
Vi sender umiddelbart svar på alle dine spørsmål, samt beskrivelse av hvor flinke vi er til å hjelpe med alt som har med organisering av behandling og opphold.

KRAKOW TANNLEGESENTER har lang erfaring i tannbehandling for utlendinger, og er spesialisert i høyeste kvalitet behandling for pasienter som vil ha det beste. Hver pasient får en godkjent dokumentasjon og garanti for hele behandlingen. Vi samarbeider med Helfo, så de fleste pasientene får refusjon i Norge. Prisene er ofte 60-70% lavere enn prisene på tannbehandling i Norge. Våre tannleger fokuserer på smertefri behandling og setter av god tid til å lytte til deg og dine behov. Hos oss er du som pasient i sentrum og er med på å bestemme under behandlingsprosessen. Du vil bli informert om de forskjellige behandlingsalternativ som passer dine behov. Ved å velge KRAKOW TANNLEGESENTER som din tannklinikk kan du slippe å bli sendt videre til forskjellige tannklinikker og spesialister.

KRAKOW TANNLEGESENTER mål er å forebygge tann- og munn- sykdommer, gi deg et pent smil og dermed mer glede og livskvalitet. Vi utfører både ordinær tannbehandling og avanserte behandlinger: fyllinger, rotfyllinger, tannimplantater, tannkroner, gebiss, skallfassetter

KRAKOW TANNLEGESENTER tilbyr sine norske pasienter komfortable, romslige lokaler med luftkondisjonering, utstyrt med det mest moderne utstyr og tannlegematerialer fra de største verdenskjente produsenter. Alt av tannbehandling på KRAKOW TANNLEGESENTER er smertefritt og våre polske, erfarne tannlegespesialister sørger for at pasientene fra Norge føler seg komfortable, samtidig som de tilbyr tannlegetjenester av høyeste kvalitet

Få et nytt smil. Kontakt oss nå: