PROTESE i AKRYL POLEN

GEBISS i AKRYL POLEN FAST PROTESE PA IMPLANTATER

PROTESE/GEBISS I Krakow Tannlegesenter Polen: En protese er enkelt sagt kunstige tenner. Også kjent som “gebiss”. Men i dag kan en protese være mye mere enn bare et gebiss. Fordeler med protese: billig løsning og alle kan erstatte tenner med protese.

Book hos oss:

Helproteser for overkjeve og/eller underkjeve

Helt tannløse kjever kan erstattes med helproteser. Disse tilpasses til munnen din. For de som får en protese, er det viktig å komme til tannlegen for å justere på protesen slik at den passer i munnen.

Delproteser

Mangler du noen tenner i en kjeve, kan en delprotese erstatte tenner enkelt og raskt.

Midlertidig protese

Dette er noe vi lager til den som ønsker midlertidig tenner etter f.eks trekking, der det er planlagt behandling med implantat med de løsninger som er mulig.Ofte lages denne protesen på forhånd før man trekker tenner. Da heter det immediat protese. Denne protesetypen er midlertidig og ment til å brukes frem til endelig løsning kan lages ferdig.

FAST PROTESE PÅ IMPLANTATER – DIN BESTE OG STABIL LØSNING

Hva er et implantat?

Et tannimplantat er en titanskrue som settes inn i kjevebenet og slik erstatter en manglende tannrot. Titan er biokompatibelt og vokser sammen med kjevebenet. Den nye kunstige tannroten fungerer som forankring for en ny tann eller protese.

Pasienter fra Norge som ønsker en fast protese kan vi tilby en løsning der vi setter inn 2 implantater på overkjeven og 4 implantater på underkjeven med en protese som kan festes på implantatene. Det betyr at protesen sitter fast. Vi har flere løsninger på dette I Krakow Tannlegesenter Polen: f.eks: teleskopprotese og protese på locator. Innsetting av 2 eller 4 implantat forenkler situasjonen betraktelig og gjør at man kan spise, delta sosialt, bade, jogge, uten å være redd for at protesen skal løsne.

Slik fungerer det i Krakow Tannlegesenter Polen?

Det blir plassert 4 implantater i underkjeven eller 2 implantater i overkjeven . På disse implantatene er det trykknappfester. Protesen trykkes ned på festene og sitter så fast. Det er ingen restriksjoner på hva du kan spise annet enn det som sunn fornuft tilsier en protese ikke kan tåle. Du tar selv protesen inn og ut for rengjøring av protesen og rundt implantatene. Det er enkelt å holde rent rundt implantatene og i protesen.

Fordeler med fast protese: bu slipper å bruke proteselim, slipper å være redd for at protesen skal løsne, kan spise mer variert kost og tygge maten bedre, bidrar til å bevare ansiktsform og hindre bensvinn.

Slik foregår behandlingen i Krakow TannlegeSenter?

Det blir satt inn 2 – 4 implantater under lokalbedøvelse THE WAND (vanlig tannlegebedøvelse). Inngrepet tar ca. 60 minutter totalt. Etter ti dager blir stingene fjernet. I denne perioden kan ikke protese benyttes. Deretter må man la implantatene gro fast i kjevebenet i tre måneder før man lager ny protese og setter på trykknappsystemet.

Hvis vi skal kunne si hvilken løsning akkurat DU kan få, må vi foreta en konsultasjon og ta røntgen.

kontakt@tannlegekrakow.no

Protese i akryl Polen

Helprotese i akryl Polen

Protese pa implantaten Polen

Få et nytt smil. Kontakt oss nå: